top of page

Bakgrunn

Organisasjonen vår ble startet av en gruppe mennesker som ønsket å hjelpe unge og voksne med innvandrerbakgrunn. Vi så at disse personene ofte hadde vanskelig for å passe inn og få den støtten de trengte, så vi bestemte oss for å gjøre noe med det.

Siden den gang har vi jobbet for at alle skal ha en rettferdig sjanse til å lykkes, uansett hvor de kommer fra. Vi tilbyr en rekke tjenester og aktiviteter for å hjelpe samfunnet vårt, og vi jobber for å forhindre misforståelser og negativ utvikling på områder som psykisk helse og sosial kontroll.

Vi snakker også opp for samfunnet vårt og sørger for at alle blir rettferdig behandlet. Vi vil at folk skal forstå utfordringene som samfunnet vårt står overfor, og vi jobber hardt for å øke bevisstheten og fremme forståelse.

Vi har eksistert en stund nå, og vi har bygget et flott nettverk av frivillige, givere og partnere som tror på det vi gjør. Vi er stolte av arbeidet vi har gjort, og vi er glade for å fortsette og gjøre en forskjell i livene til unge mennesker og voksne med innvandrerbakgrunn.

Vi tror at ved å jobbe sammen og støtte hverandre, kan vi skape en bedre verden for alle. Hvis du ønsker å hjelpe og gjøre en forskjell, ønsker vi din støtte og engasjement velkommen. Enten du er en del av fellesskapet vårt eller ikke, er vi glade for å ha deg med. La oss gjøre en forskjell sammen.

bottom of page